Dansstudio van der Stappen

Dansstudio van der Stappen ligt aan de De Misse 4 in Heesch.

Meer informatie over Dansstudio van der Stappen in Heesch

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio van der Stappen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio van der Stappen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heesch.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heesch en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio van der Stappen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Misse 4 in Heesch. Heb jij vragen voor Dansstudio van der Stappen? Bel ze dan via 31 6 15650770, of bezoek de website via de link hieronder.

https://dansstudiovanderstappen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio van der Stappen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio van der Stappen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio van der Stappen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansstudio van der Stappen

Bezoekers bekeken ook