Dansschool Forza Danza

Dansschool Forza Danza ligt aan de Olympiaplein 385 in Tilburg.

Meer informatie over Dansschool Forza Danza in Tilburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Forza Danza heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Forza Danza uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Tilburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Tilburg en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Forza Danza de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Olympiaplein 385 in Tilburg. Heb jij vragen voor Dansschool Forza Danza? Bel ze dan via 31 6 28886899, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolforzadanza.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Forza Danza te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Forza Danza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Forza Danza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Forza Danza

Bezoekers bekeken ook