Dans & Balletstudio Geraldine

Dans & Balletstudio Geraldine ligt aan de Elzenstraat 2 in s-Hertogenbosch.

Meer informatie over Dans & Balletstudio Geraldine in s-Hertogenbosch

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans & Balletstudio Geraldine heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans & Balletstudio Geraldine uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in s-Hertogenbosch.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in s-Hertogenbosch en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans & Balletstudio Geraldine de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Elzenstraat 2 in s-Hertogenbosch. Heb jij vragen voor Dans & Balletstudio Geraldine? Bel ze dan via 31 6 41904252, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.balletstudiogeraldine.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans & Balletstudio Geraldine te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans & Balletstudio Geraldine? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans & Balletstudio Geraldine het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans & Balletstudio Geraldine

Bezoekers bekeken ook