Demi Point Vlaardingen

Demi Point Vlaardingen ligt aan de Bleekstraat 70 in Vlaardingen.

Meer informatie over Demi Point Vlaardingen in Vlaardingen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Demi Point Vlaardingen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Demi Point Vlaardingen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Vlaardingen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Vlaardingen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Demi Point Vlaardingen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bleekstraat 70 in Vlaardingen. Heb jij vragen voor Demi Point Vlaardingen? Bel ze dan via 31 10 435 2231, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.demipoint.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Demi Point Vlaardingen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Demi Point Vlaardingen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demi Point Vlaardingen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Demi Point Vlaardingen

Bezoekers bekeken ook