Dansstudio Olga van Koningsbrugge

Dansstudio Olga van Koningsbrugge ligt aan de Kruisboog 12 in Houten.

Meer informatie over Dansstudio Olga van Koningsbrugge in Houten

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Olga van Koningsbrugge heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Olga van Koningsbrugge uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Houten.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Houten en wil je graag aansluiten bij een Balletschool?

In dat geval is Dansstudio Olga van Koningsbrugge de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Balletschool is Kruisboog 12 in Houten. Heb jij vragen voor Dansstudio Olga van Koningsbrugge? Bel ze dan via 31 6 20061924, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ovkb.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Olga van Koningsbrugge te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Olga van Koningsbrugge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Olga van Koningsbrugge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansstudio Olga van Koningsbrugge

Bezoekers bekeken ook