Dansschool Kralingen/No Roots Studios

Dansschool Kralingen/No Roots Studios ligt aan de Weteringstraat 275 in Rotterdam.

Meer informatie over Dansschool Kralingen/No Roots Studios in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Kralingen/No Roots Studios heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Kralingen/No Roots Studios uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Kralingen/No Roots Studios de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Weteringstraat 275 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Dansschool Kralingen/No Roots Studios? Bel ze dan via 31 6 17588942, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolkralingen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Kralingen/No Roots Studios te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Kralingen/No Roots Studios? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Kralingen/No Roots Studios het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Kralingen/No Roots Studios

Bezoekers bekeken ook