de Balletschool Enschede

de Balletschool Enschede ligt aan de Hoge Bothofstraat 39 in Enschede.

Meer informatie over de Balletschool Enschede in Enschede

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? de Balletschool Enschede heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is de Balletschool Enschede uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Enschede.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Enschede en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is de Balletschool Enschede de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoge Bothofstraat 39 in Enschede. Heb jij vragen voor de Balletschool Enschede? Bel ze dan via 31 6 24610709, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.deballetschoolenschede.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om de Balletschool Enschede te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij de Balletschool Enschede? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je de Balletschool Enschede het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. de Balletschool Enschede

Bezoekers bekeken ook