Willems Balletstudio Jennifer

Willems Balletstudio Jennifer ligt aan de Grotestraat 7B in Rijssen.

Meer informatie over Willems Balletstudio Jennifer in Rijssen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Willems Balletstudio Jennifer heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Willems Balletstudio Jennifer uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rijssen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rijssen en wil je graag aansluiten bij een School?

In dat geval is Willems Balletstudio Jennifer de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze School is Grotestraat 7B in Rijssen. Heb jij vragen voor Willems Balletstudio Jennifer? Bel ze dan via 31 6 42665863, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletstudiojenniferwillems.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Willems Balletstudio Jennifer te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Willems Balletstudio Jennifer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Willems Balletstudio Jennifer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. School
  2. Willems Balletstudio Jennifer

Bezoekers bekeken ook