Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst)

Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) ligt aan de Irenestraat 3 in Waalwijk.

Meer informatie over Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) in Waalwijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Waalwijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Waalwijk en wil je graag aansluiten bij een School?

In dat geval is Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze School is Irenestraat 3 in Waalwijk. Heb jij vragen voor Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst)? Bel ze dan via 31 416 561 616, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.kunstencentrumwaalwijk.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst)? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst) het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. School
  2. Kunstencentrum Waalwijk (Stichting voor dans, muziek, musical/theater, en beeldende kunst)

Bezoekers bekeken ook