Balletschool Anita Bekers

Balletschool Anita Bekers ligt aan de Schoolstraat 6 in Oostburg.

Meer informatie over Balletschool Anita Bekers in Oostburg

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool Anita Bekers heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool Anita Bekers uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oostburg.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oostburg en wil je graag aansluiten bij een School?

In dat geval is Balletschool Anita Bekers de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze School is Schoolstraat 6 in Oostburg. Heb jij vragen voor Balletschool Anita Bekers? Bel ze dan via 31 6 54952331, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletschool-anitabekers.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool Anita Bekers te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool Anita Bekers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool Anita Bekers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. School
  2. Balletschool Anita Bekers

Bezoekers bekeken ook