Balletcentrum Carmen De Haan

Balletcentrum Carmen De Haan ligt aan de Jacob Catsstraat 15 in Alblasserdam.

Meer informatie over Balletcentrum Carmen De Haan in Alblasserdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletcentrum Carmen De Haan heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletcentrum Carmen De Haan uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Alblasserdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Alblasserdam en wil je graag aansluiten bij een School?

In dat geval is Balletcentrum Carmen De Haan de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze School is Jacob Catsstraat 15 in Alblasserdam. Heb jij vragen voor Balletcentrum Carmen De Haan? Bel ze dan via 31 78 691 8518, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.balletcentrumcarmendehaan.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletcentrum Carmen De Haan te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletcentrum Carmen De Haan? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletcentrum Carmen De Haan het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. School
  2. Balletcentrum Carmen De Haan

Bezoekers bekeken ook