Volksdansvereniging Nitsanim

Volksdansvereniging Nitsanim ligt aan de Genemuidenstraat 208A in Den Haag.

Meer informatie over Volksdansvereniging Nitsanim in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Volksdansvereniging Nitsanim heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Volksdansvereniging Nitsanim uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Volksdansvereniging Nitsanim de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Genemuidenstraat 208A in Den Haag. Heb jij vragen voor Volksdansvereniging Nitsanim? Bel ze dan via 31 70 366 2166, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.nitsanim.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Volksdansvereniging Nitsanim te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Volksdansvereniging Nitsanim? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Volksdansvereniging Nitsanim het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Volksdansvereniging Nitsanim

Bezoekers bekeken ook