Lonneke van Leth Dans

Lonneke van Leth Dans ligt aan de Binckhorstlaan 36 in Den Haag.

Meer informatie over Lonneke van Leth Dans in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Lonneke van Leth Dans heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Lonneke van Leth Dans uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Lonneke van Leth Dans de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Binckhorstlaan 36 in Den Haag. Heb jij vragen voor Lonneke van Leth Dans? Bel ze dan via 31 6 18086012, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.lonnekevanleth.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Lonneke van Leth Dans te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Lonneke van Leth Dans? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Lonneke van Leth Dans het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Lonneke van Leth Dans

Bezoekers bekeken ook