ISH Dance Collective

ISH Dance Collective ligt aan de Schipluidenlaan 12E in Amsterdam.

Meer informatie over ISH Dance Collective in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? ISH Dance Collective heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is ISH Dance Collective uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is ISH Dance Collective de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Schipluidenlaan 12E in Amsterdam. Heb jij vragen voor ISH Dance Collective? Bel ze dan via 31 20 468 5422, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ishdancecollective.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om ISH Dance Collective te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij ISH Dance Collective? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ISH Dance Collective het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. ISH Dance Collective

Bezoekers bekeken ook