Stichting Scapino Ballet Rotterdam

Stichting Scapino Ballet Rotterdam ligt aan de Eendrachtsstraat 8 in Rotterdam.

Meer informatie over Stichting Scapino Ballet Rotterdam in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting Scapino Ballet Rotterdam heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting Scapino Ballet Rotterdam uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Stichting Scapino Ballet Rotterdam de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Eendrachtsstraat 8 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Stichting Scapino Ballet Rotterdam? Bel ze dan via 31 10 414 2414, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.scapinoballet.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting Scapino Ballet Rotterdam te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting Scapino Ballet Rotterdam? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting Scapino Ballet Rotterdam het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Stichting Scapino Ballet Rotterdam

Bezoekers bekeken ook