Linedancegroep The J.E.A.N.S.

Linedancegroep The J.E.A.N.S. ligt aan de Lisstraat 16 in Appingedam.

Meer informatie over Linedancegroep The J.E.A.N.S. in Appingedam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Linedancegroep The J.E.A.N.S. heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Linedancegroep The J.E.A.N.S. uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Appingedam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Appingedam en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Linedancegroep The J.E.A.N.S. de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Lisstraat 16 in Appingedam. Heb jij vragen voor Linedancegroep The J.E.A.N.S.? Bel ze dan via 31 6 23828462, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.thejeans.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Linedancegroep The J.E.A.N.S. te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Linedancegroep The J.E.A.N.S.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Linedancegroep The J.E.A.N.S. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Linedancegroep The J.E.A.N.S.

Bezoekers bekeken ook