Danstheater Roosendaal

Danstheater Roosendaal ligt aan de Oliemolen 124 in Roosendaal.

Meer informatie over Danstheater Roosendaal in Roosendaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danstheater Roosendaal heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danstheater Roosendaal uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Roosendaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Roosendaal en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Danstheater Roosendaal de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Oliemolen 124 in Roosendaal. Heb jij vragen voor Danstheater Roosendaal? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.danstheaterwinkel.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danstheater Roosendaal te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danstheater Roosendaal? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danstheater Roosendaal het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Danstheater Roosendaal

Bezoekers bekeken ook