Conny Janssen Danst

Conny Janssen Danst ligt aan de Dolf Henkesplein 3 in Rotterdam.

Meer informatie over Conny Janssen Danst in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Conny Janssen Danst heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Conny Janssen Danst uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Conny Janssen Danst de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Dolf Henkesplein 3 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Conny Janssen Danst? Bel ze dan via 31 10 452 9912, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.connyjanssendanst.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Conny Janssen Danst te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Conny Janssen Danst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Conny Janssen Danst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Conny Janssen Danst

Bezoekers bekeken ook