Nederlands Dans Theater

Nederlands Dans Theater ligt aan de Spuiplein 150 in Den Haag.

Meer informatie over Nederlands Dans Theater in Den Haag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Nederlands Dans Theater heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Nederlands Dans Theater uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Den Haag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Den Haag en wil je graag aansluiten bij een Dansgezelschap?

In dat geval is Nederlands Dans Theater de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansgezelschap is Spuiplein 150 in Den Haag. Heb jij vragen voor Nederlands Dans Theater? Bel ze dan via 31 70 880 0100, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.ndt.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Nederlands Dans Theater te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Nederlands Dans Theater? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Nederlands Dans Theater het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansgezelschap
  2. Nederlands Dans Theater

Bezoekers bekeken ook