Studio Moving Stars B.V.

Studio Moving Stars B.V. ligt aan de Nelson Mandelalaan 144 in Zeist.

Meer informatie over Studio Moving Stars B.V. in Zeist

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Studio Moving Stars B.V. heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Studio Moving Stars B.V. uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zeist.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zeist en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Studio Moving Stars B.V. de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Nelson Mandelalaan 144 in Zeist. Heb jij vragen voor Studio Moving Stars B.V.? Bel ze dan via 31 30 695 2601, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.movingstars.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Studio Moving Stars B.V. te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Studio Moving Stars B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Studio Moving Stars B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Studio Moving Stars B.V.

Bezoekers bekeken ook