Leidse Ballet en Theaterschool

Leidse Ballet en Theaterschool ligt aan de Caeciliastraat 18 in Leiden.

Meer informatie over Leidse Ballet en Theaterschool in Leiden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Leidse Ballet en Theaterschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Leidse Ballet en Theaterschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leiden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leiden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Leidse Ballet en Theaterschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Caeciliastraat 18 in Leiden. Heb jij vragen voor Leidse Ballet en Theaterschool? Bel ze dan via 31 71 513 4326, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.leidseballet-theaterschool.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Leidse Ballet en Theaterschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Leidse Ballet en Theaterschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Leidse Ballet en Theaterschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Leidse Ballet en Theaterschool

Bezoekers bekeken ook