Hit it Dansworkshops

Hit it Dansworkshops ligt aan de Mercatorstraat 44 in Lichtenvoorde.

Meer informatie over Hit it Dansworkshops in Lichtenvoorde

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Hit it Dansworkshops heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Hit it Dansworkshops uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Lichtenvoorde.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Lichtenvoorde en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Hit it Dansworkshops de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Mercatorstraat 44 in Lichtenvoorde. Heb jij vragen voor Hit it Dansworkshops? Bel ze dan via 31 6 53515780, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Hit it Dansworkshops te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Hit it Dansworkshops? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Hit it Dansworkshops het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Hit it Dansworkshops

Bezoekers bekeken ook