Heartbeat of Bellydance

Heartbeat of Bellydance ligt aan de Nieuwe Kerkstraat 126A in Amsterdam.

Meer informatie over Heartbeat of Bellydance in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Heartbeat of Bellydance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Heartbeat of Bellydance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Heartbeat of Bellydance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Nieuwe Kerkstraat 126A in Amsterdam. Heb jij vragen voor Heartbeat of Bellydance? Bel ze dan via 31 6 36110762, of bezoek de website via de link hieronder.

http://heartbeatofbellydance.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Heartbeat of Bellydance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Heartbeat of Bellydance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Heartbeat of Bellydance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Heartbeat of Bellydance

Bezoekers bekeken ook