Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll

Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll ligt aan de Bornerbroeksestraat 146-150 in Almelo.

Meer informatie over Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll in Almelo

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Almelo.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Almelo en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bornerbroeksestraat 146-150 in Almelo. Heb jij vragen voor Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll? Bel ze dan via 31 6 26629649, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.innerall.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dans-, muziek- & theaterschool InnerAll

Bezoekers bekeken ook