h19 Centrum voor de kunsten

h19 Centrum voor de kunsten ligt aan de Heuvel 19 in Oosterhout.

Meer informatie over h19 Centrum voor de kunsten in Oosterhout

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? h19 Centrum voor de kunsten heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is h19 Centrum voor de kunsten uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oosterhout.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oosterhout en wil je graag aansluiten bij een Cultureel centrum?

In dat geval is h19 Centrum voor de kunsten de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Cultureel centrum is Heuvel 19 in Oosterhout. Heb jij vragen voor h19 Centrum voor de kunsten? Bel ze dan via 31 162 422 025, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.h19.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om h19 Centrum voor de kunsten te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij h19 Centrum voor de kunsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je h19 Centrum voor de kunsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Cultureel centrum
  2. h19 Centrum voor de kunsten

Bezoekers bekeken ook