Eijer Producties - Gorredijk

Eijer Producties - Gorredijk ligt aan de Wetterwille 10P in Gorredijk.

Meer informatie over Eijer Producties - Gorredijk in Gorredijk

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Eijer Producties - Gorredijk heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Eijer Producties - Gorredijk uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Gorredijk.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Gorredijk en wil je graag aansluiten bij een Cultureel centrum?

In dat geval is Eijer Producties - Gorredijk de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Cultureel centrum is Wetterwille 10P in Gorredijk. Heb jij vragen voor Eijer Producties - Gorredijk? Bel ze dan via 31 6 24329931, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.eijerproducties.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Eijer Producties - Gorredijk te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Eijer Producties - Gorredijk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eijer Producties - Gorredijk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Cultureel centrum
  2. Eijer Producties – Gorredijk

Bezoekers bekeken ook