Cultuurplein Noord Veluwe

Cultuurplein Noord Veluwe ligt aan de Griftstraat 8 in Heerde.

Meer informatie over Cultuurplein Noord Veluwe in Heerde

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Cultuurplein Noord Veluwe heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Cultuurplein Noord Veluwe uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Heerde.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Heerde en wil je graag aansluiten bij een Cultureel centrum?

In dat geval is Cultuurplein Noord Veluwe de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Cultureel centrum is Griftstraat 8 in Heerde. Heb jij vragen voor Cultuurplein Noord Veluwe? Bel ze dan via 31 578 760 100, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.cultuurpleinnoordveluwe.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Cultuurplein Noord Veluwe te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Cultuurplein Noord Veluwe? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cultuurplein Noord Veluwe het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Cultureel centrum
  2. Cultuurplein Noord Veluwe

Bezoekers bekeken ook