De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort

De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort ligt aan de Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort.

Meer informatie over De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort in Amersfoort

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amersfoort.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amersfoort en wil je graag aansluiten bij een Cultureel centrum?

In dat geval is De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Cultureel centrum is Oude Fabriekstraat 20 in Amersfoort. Heb jij vragen voor De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort? Bel ze dan via 31 6 51049470, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dedanswerkplaats.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Cultureel centrum
  2. De Danswerkplaats, centrum voor dans en beweging in Amersfoort

Bezoekers bekeken ook