Fabia Dance Center

Fabia Dance Center ligt aan de Bospolderstraat 10 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Fabia Dance Center in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Fabia Dance Center heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Fabia Dance Center uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Fabia Dance Center de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Bospolderstraat 10 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heb jij vragen voor Fabia Dance Center? Bel ze dan via 31 180 396 681, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.fabiadancecenter.com/home

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Fabia Dance Center te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Fabia Dance Center? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fabia Dance Center het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Fabia Dance Center

Bezoekers bekeken ook