Dansschool Make a Move

Dansschool Make a Move ligt aan de Engelandlaan 1 in Stadskanaal.

Meer informatie over Dansschool Make a Move in Stadskanaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Make a Move heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Make a Move uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Stadskanaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Stadskanaal en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Make a Move de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Engelandlaan 1 in Stadskanaal. Heb jij vragen voor Dansschool Make a Move? Bel ze dan via 31 6 48959676, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansschoolmakeamove.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Make a Move te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Make a Move? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Make a Move het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Make a Move

Bezoekers bekeken ook