Explosion Dance

Explosion Dance ligt aan de Sportpark Dorrestein 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Meer informatie over Explosion Dance in Nieuwerkerk aan den IJssel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Explosion Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Explosion Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Nieuwerkerk aan den IJssel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Nieuwerkerk aan den IJssel en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Explosion Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Sportpark Dorrestein 5 in Nieuwerkerk aan den IJssel. Heb jij vragen voor Explosion Dance? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Explosion Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Explosion Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Explosion Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Explosion Dance

Bezoekers bekeken ook