Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen

Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen ligt aan de Oostersingel 70B in Leeuwarden.

Meer informatie over Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen in Leeuwarden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Leeuwarden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Leeuwarden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Oostersingel 70B in Leeuwarden. Heb jij vragen voor Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen? Bel ze dan via 31 6 22376596, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.nynkevanduinen.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Jazzdance Balletstudio Nynke van Duinen

Bezoekers bekeken ook