Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo

Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo ligt aan de Henry Woodstraat 62 in Hengelo.

Meer informatie over Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo in Hengelo

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hengelo.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hengelo en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Henry Woodstraat 62 in Hengelo. Heb jij vragen voor Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo? Bel ze dan via 31 6 30965599, of bezoek de website via de link hieronder.

https://www.dancepassion.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Passion Zumba Kulturhus Hasselo

Bezoekers bekeken ook