Dedemsvaart en Hardenberg

Dedemsvaart en Hardenberg ligt aan de Langewijk 366 in Dedemsvaart.

Meer informatie over Dedemsvaart en Hardenberg in Dedemsvaart

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dedemsvaart en Hardenberg heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dedemsvaart en Hardenberg uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Dedemsvaart.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Dedemsvaart en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dedemsvaart en Hardenberg de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Langewijk 366 in Dedemsvaart. Heb jij vragen voor Dedemsvaart en Hardenberg? Bel ze dan via 31 6 45168989, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansstudiomovation.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dedemsvaart en Hardenberg te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dedemsvaart en Hardenberg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dedemsvaart en Hardenberg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dedemsvaart en Hardenberg

Bezoekers bekeken ook