Dansstudio Jump Teteringen

Dansstudio Jump Teteringen ligt aan de Zuringveld 1 in Teteringen.

Meer informatie over Dansstudio Jump Teteringen in Teteringen

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansstudio Jump Teteringen heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansstudio Jump Teteringen uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Teteringen.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Teteringen en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansstudio Jump Teteringen de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Zuringveld 1 in Teteringen. Heb jij vragen voor Dansstudio Jump Teteringen? Bel ze dan via 31 6 10136529, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansstudio Jump Teteringen te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansstudio Jump Teteringen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansstudio Jump Teteringen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansstudio Jump Teteringen

Bezoekers bekeken ook