Stichting European Dance

Stichting European Dance ligt aan de Meetketting 1-3 in Zwaag.

Meer informatie over Stichting European Dance in Zwaag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Stichting European Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Stichting European Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zwaag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zwaag en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Stichting European Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Meetketting 1-3 in Zwaag. Heb jij vragen voor Stichting European Dance? Bel ze dan via 31 20 896 8186, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Stichting European Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Stichting European Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Stichting European Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Stichting European Dance

Bezoekers bekeken ook