Dansschool MOVES! Hoorn

Dansschool MOVES! Hoorn ligt aan de Akkerwinde 43, in sporthal de Opgang in Zwaag.

Meer informatie over Dansschool MOVES! Hoorn in Zwaag

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool MOVES! Hoorn heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool MOVES! Hoorn uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zwaag.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zwaag en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool MOVES! Hoorn de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Akkerwinde 43, in sporthal de Opgang in Zwaag. Heb jij vragen voor Dansschool MOVES! Hoorn? Bel ze dan via 31 6 19186084, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.moveshoorn.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool MOVES! Hoorn te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool MOVES! Hoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool MOVES! Hoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool MOVES! Hoorn

Bezoekers bekeken ook