Dansschool de Jong Oegstgeest

Dansschool de Jong Oegstgeest ligt aan de De Voscuyl 40 in Oegstgeest.

Meer informatie over Dansschool de Jong Oegstgeest in Oegstgeest

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool de Jong Oegstgeest heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool de Jong Oegstgeest uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oegstgeest.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oegstgeest en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool de Jong Oegstgeest de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Voscuyl 40 in Oegstgeest. Heb jij vragen voor Dansschool de Jong Oegstgeest? Bel ze dan via 31 71 515 4636, of bezoek de website via de link hieronder.

http://danscenterdejong.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool de Jong Oegstgeest te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool de Jong Oegstgeest? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool de Jong Oegstgeest het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool de Jong Oegstgeest

Bezoekers bekeken ook