Solution Dance Centre

Solution Dance Centre ligt aan de Cornelis van Uitgeeststraat 6 in Zaandam.

Meer informatie over Solution Dance Centre in Zaandam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Solution Dance Centre heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Solution Dance Centre uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Zaandam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Zaandam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Solution Dance Centre de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Cornelis van Uitgeeststraat 6 in Zaandam. Heb jij vragen voor Solution Dance Centre? Bel ze dan via 31 6 24949419, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.solutiondancecentre.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Solution Dance Centre te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Solution Dance Centre? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Solution Dance Centre het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Solution Dance Centre

Bezoekers bekeken ook