Dansschool Dancingwise

Dansschool Dancingwise ligt aan de Laurens Janszn. Costerstraat 7 in Oud-Beijerland.

Meer informatie over Dansschool Dancingwise in Oud-Beijerland

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansschool Dancingwise heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansschool Dancingwise uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Oud-Beijerland.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Oud-Beijerland en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansschool Dancingwise de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Laurens Janszn. Costerstraat 7 in Oud-Beijerland. Heb jij vragen voor Dansschool Dancingwise? Bel ze dan via 31 6 21952650, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dancingwise.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansschool Dancingwise te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansschool Dancingwise? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansschool Dancingwise het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansschool Dancingwise

Bezoekers bekeken ook