Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout

Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout ligt aan de Spoorakkerweg 1 in Udenhout.

Meer informatie over Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout in Udenhout

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Udenhout.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Udenhout en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Spoorakkerweg 1 in Udenhout. Heb jij vragen voor Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout? Bel ze dan via 31 6 31233075, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.jaacademy.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Balletschool en Dansschool JA!Academy Udenhout

Bezoekers bekeken ook