Danscentrum Marcella Van Altena

Danscentrum Marcella Van Altena ligt aan de Prins Bernhardstraat 1 in Hoofddorp.

Meer informatie over Danscentrum Marcella Van Altena in Hoofddorp

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Danscentrum Marcella Van Altena heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Danscentrum Marcella Van Altena uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Hoofddorp.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Hoofddorp en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Danscentrum Marcella Van Altena de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Prins Bernhardstraat 1 in Hoofddorp. Heb jij vragen voor Danscentrum Marcella Van Altena? Bel ze dan via 31 23 561 3527, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.marcellavanaltena.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Danscentrum Marcella Van Altena te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Danscentrum Marcella Van Altena? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Danscentrum Marcella Van Altena het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Danscentrum Marcella Van Altena

Bezoekers bekeken ook