Dansatelier Over de Linge

Dansatelier Over de Linge ligt aan de Binderserf 22 in Arnhem.

Meer informatie over Dansatelier Over de Linge in Arnhem

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dansatelier Over de Linge heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dansatelier Over de Linge uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Arnhem.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Arnhem en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dansatelier Over de Linge de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Binderserf 22 in Arnhem. Heb jij vragen voor Dansatelier Over de Linge? Bel ze dan via 31 6 55564898, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dansatelieroverdelinge.nl/contact/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dansatelier Over de Linge te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dansatelier Over de Linge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dansatelier Over de Linge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dansatelier Over de Linge

Bezoekers bekeken ook