Dance Imprint Danceschool

Dance Imprint Danceschool ligt aan de De Jagerstraat 53 in Rotterdam.

Meer informatie over Dance Imprint Danceschool in Rotterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance Imprint Danceschool heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance Imprint Danceschool uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Rotterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Rotterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance Imprint Danceschool de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is De Jagerstraat 53 in Rotterdam. Heb jij vragen voor Dance Imprint Danceschool? Bel ze dan via 31 6 47158496, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.dance-imprint.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance Imprint Danceschool te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance Imprint Danceschool? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance Imprint Danceschool het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance Imprint Danceschool

Bezoekers bekeken ook