Dance centre benito deane

Dance centre benito deane ligt aan de Sloterstraat 86 in Landgraaf.

Meer informatie over Dance centre benito deane in Landgraaf

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Dance centre benito deane heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Dance centre benito deane uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Landgraaf.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Landgraaf en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Dance centre benito deane de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Sloterstraat 86 in Landgraaf. Heb jij vragen voor Dance centre benito deane? Bel ze dan via 31 45 531 3006, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.benito-deane.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Dance centre benito deane te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Dance centre benito deane? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dance centre benito deane het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Dance centre benito deane

Bezoekers bekeken ook