Vibe Latina By Ruanita Santos

Vibe Latina By Ruanita Santos ligt aan de Isolatorweg 28 in Amsterdam.

Meer informatie over Vibe Latina By Ruanita Santos in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Vibe Latina By Ruanita Santos heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Vibe Latina By Ruanita Santos uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Vibe Latina By Ruanita Santos de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Isolatorweg 28 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Vibe Latina By Ruanita Santos? Bel ze dan via 31 6 23089293, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.vibelatina.net/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Vibe Latina By Ruanita Santos te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Vibe Latina By Ruanita Santos? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Vibe Latina By Ruanita Santos het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Vibe Latina By Ruanita Santos

Bezoekers bekeken ook