Gossen dans- en partycentrum

Gossen dans- en partycentrum ligt aan de Hoofdstraat 118 in Stadskanaal.

Meer informatie over Gossen dans- en partycentrum in Stadskanaal

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Gossen dans- en partycentrum heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Gossen dans- en partycentrum uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Stadskanaal.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Stadskanaal en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is Gossen dans- en partycentrum de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Hoofdstraat 118 in Stadskanaal. Heb jij vragen voor Gossen dans- en partycentrum? Bel ze dan via 31 599 613 313, of bezoek de website via de link hieronder.

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Gossen dans- en partycentrum te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Gossen dans- en partycentrum? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gossen dans- en partycentrum het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. Gossen dans- en partycentrum

Bezoekers bekeken ook