t Danshuus en de Vinkehorst

t Danshuus en de Vinkehorst ligt aan de Burgemeester van Engelenweg 100 in IJsselmuiden.

Meer informatie over t Danshuus en de Vinkehorst in IJsselmuiden

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? t Danshuus en de Vinkehorst heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is t Danshuus en de Vinkehorst uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in IJsselmuiden.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in IJsselmuiden en wil je graag aansluiten bij een Dansschool?

In dat geval is t Danshuus en de Vinkehorst de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Dansschool is Burgemeester van Engelenweg 100 in IJsselmuiden. Heb jij vragen voor t Danshuus en de Vinkehorst? Bel ze dan via 31 6 12220590, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.danshuus.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om t Danshuus en de Vinkehorst te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij t Danshuus en de Vinkehorst? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je t Danshuus en de Vinkehorst het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Dansschool
  2. t Danshuus en de Vinkehorst

Bezoekers bekeken ook