Scala Centrum voor de Kunsten

Scala Centrum voor de Kunsten ligt aan de Vledderstraat 3c in Meppel.

Meer informatie over Scala Centrum voor de Kunsten in Meppel

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Scala Centrum voor de Kunsten heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Scala Centrum voor de Kunsten uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Meppel.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Meppel en wil je graag aansluiten bij een Theater?

In dat geval is Scala Centrum voor de Kunsten de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Theater is Vledderstraat 3c in Meppel. Heb jij vragen voor Scala Centrum voor de Kunsten? Bel ze dan via 31 522 258 855, of bezoek de website via de link hieronder.

http://www.scalacentrumvoordekunsten.nl/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Scala Centrum voor de Kunsten te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Scala Centrum voor de Kunsten? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Scala Centrum voor de Kunsten het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Theater
  2. Scala Centrum voor de Kunsten

Bezoekers bekeken ook