Amsterdam Kids Drama & Dance

Amsterdam Kids Drama & Dance ligt aan de Overtoom 301 in Amsterdam.

Meer informatie over Amsterdam Kids Drama & Dance in Amsterdam

Wil jij je kinderen op ballet zetten of ben je zelf geïnteresseerd? Amsterdam Kids Drama & Dance heeft een goede reputatie op het gebied van het leren van ballet of in het verbeteren van bestaande vaardigheden. Daarnaast is Amsterdam Kids Drama & Dance uitstekend om hobby genoten te ontmoeten in Amsterdam.

Heb jij al wat ervaring in ballet of ben je helemaal nieuw in de sport? Ben je tevens woonachtig in Amsterdam en wil je graag aansluiten bij een Theater?

In dat geval is Amsterdam Kids Drama & Dance de juiste keuze voor jou. Je leert hier niet alleen meer over ballet, maar het is tevens een hele gezellige vereniging om deel van uit te maken.

Het adres van deze Theater is Overtoom 301 in Amsterdam. Heb jij vragen voor Amsterdam Kids Drama & Dance? Bel ze dan via , of bezoek de website via de link hieronder.

http://amsterdamkidsdramadance.com/

Je kunt uiteraard ook altijd langskomen om Amsterdam Kids Drama & Dance te bekijken, voordat je een beslissing maakt. 

Hoe kom je bij Amsterdam Kids Drama & Dance? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam Kids Drama & Dance het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Amsterdam Kids Drama & Dance

Bezoekers bekeken ook